REȚETA
CANDY POPS
INGREDIENTE
- 1/2 pachet biscuiți Oreo
- 100g cremă de brânză Philadelphia
- 150 gr ciocolată albă
- 150 gr ciocolată neagră
- ornamente pentru decor
INDICAȚII
Biscuiții se mărunțesc fin cu ajutorul unui robot de bucătărie. Apoi se adaugă crema de brânză și se amestecă bine până la omogenizare. Aluatul obținut se da la rece în frigider pentru 30 de minute. Apoi se formează biluțe mici care se dau în congelator timp de 1 oră.
Între timp se topește ciocolata la bain-marie sau la microunde. Biluțele întărite se scot din congelator.
Un capăt al bețișorului de acadea se introduce în ciocolata topită și se fixează în bilele întărite. Se dau din nou la rece pentru câteva minute, astfel ca ciocolată să se întărească bine.
Se trec cake pops-urile prin ciocolată topită, se scurg de excesul de ciocolată și se decorează după imaginație. Se dau la rece în frigider până când glazura se întărește apoi se servesc cu plăcere.