REȚETA
BRIOȘE OREO
INGREDIENTE
- 90g Făină
- 90g Zahăr
- 30 ml Lapte
- 50g unt
- 6 buc biscuiți Oreo
- Decor Mini Oreo
- 250 g Philadelphia
- 1 Ou
- 1 linguriță Praf de copt
- 1 linguriță bicarbonat
- 50g ciocolată
- Esență vanilie
- 200 ml frișcă lichidă
- 50g Oreo Crumbs
INDICAȚII
Punem într-o crăticioară untul împreună cu ciocolata și le topim, amestecând mereu.
Lăsăm deoparte să se răcorească puțin. Într-un bol punem oul și laptele, după care adăugăm amestecul de unt și ciocolată. Amestecăm bine. Punem apoi făina, praful de copt și bicarbonatul și amestecăm bine toate ingredientele. Așezăm formele de cupcake, turnăm puțină compoziție, așezăm în fiecare formă câte un biscuite Oreo și turnăm iar din compoziție. Dăm tava cu cupcakes la cuptorul încins în prealabil, la 1800 C, pentru circa 20 minute.
Luăm fiecare biscuit și separăm biscuitul de cremă. Partea de biscuit o măcinăm fin. Punem într-un bol crema de brânză Philadelphia și mixăm. Adăugăm zahărul pudră și mixăm în continuare. Punem frișcă lichidă și mixăm până obținem o cremă densă. La sfârșit adăugăm crema de la biscuiți și biscuiții măcinați fin (frișca trebuie folosită abia scoasă din frigider). Păstrăm frosting-ul la frigider până în momentul folosirii. Punem frosting într-un poș și ornăm fiecare cupcake.Decorăm cu oreo crunchies. Poftă bună !