REȚETA
DOUBLE CREAM, DOUBLE DREAM
Dacă aniversările sunt despre surprize, ce ai zice de o mică surpriză și în compoziția tortului? Printre straturile delicioase de Philadelphia, cremă de ciocolată și piersici, Chef Dexter s-a gândit să adauge și o inserție de Oreo Double Cream. Știi tu, în ton cu ocazia specială pentru care te pregătești!
INGREDIENTE
- 1 pachet blat de tort din comerț sau un blat realizat acasă
- 1 borcan piersici în compot
- 600g cremă de brânză Philadelphia Original
- 200g ciocolată neagră topită
- 100g pudră cacao
- 250g frișcă lichidă
- 100g zahăr pudră
- 11 pachet Oreo Double Creme 185g
- 1 plic sprinkles de ciocolată
- 100g Oreo Crunchies
INDICAȚII
Într-o formă de tort, așezăm un blat de pandișpan, pe care îl însiropăm cu o parte din compotul de piersică. Într-un bol, amestecăm frișca lichidă cu ajutorul unui mixer/tel, până se îngroașă. În alt bol, amestecăm crema de brânză Philadelphia Original, cu zahărul pudră, adăugând treptat frișca, cacao și ciocolata neagră topită. Păstrăm 1/2 din compoziție pentru a decora tortul la final. Peste primul blat adăugăm o parte din crema de ciocolată rezultată. Adăugăm deasupra un strat de biscuiți Oreo Double Creme ca o inserție surpriză. Peste, adăugăm un strat uniform de bucăți de piersică din compot, peste care un alt strat de cremă. Iar la final, ultimul blat de pandișpan neînsiropat. Lăsăm forma de tort la frigider pentru 2 – 3 ore. Înainte de servire, îmbrăcăm tortul în crema de ciocolată păstrată inițial și decorăm cu Oreo Crunchies și sprinkles de ciocolată.