GOLDEN CHEESECAKE

REȚETA

GOLDEN CHEESECAKE

Când vine vorba de ciocolată, nu ai cum să dai greș indiferent de gusturile musafirilor. Iar când ciocolata e parte dintr-un cheesecake delicios cu blat crocant și cremă pufoasă, vizita va fi cu siguranță un succes. Că doar despre asta e Snackologia, nu? Snackul potrivit la momentul potrivit!

INGREDIENTE

  • 1 pachet și jumătate Oreo Golden 154g
  • 200g cremă de brânză Philadelphia Original
  • 50g zahăr pudră
  • 150ml frișcă lichidă
  • 50g ciocolată albă
  • 50g unt la temperatura camerei

INDICAȚII

Într-un blender, amestecăm 1 pachet de Oreo Golden cu untul la temperatura camerei, până formăm un amestec (blatul de cheesecake). Într-o formă de tort de 20 cm, formăm astfel baza cheesecake-ului pe care o lăsăm pentru minimum 10 minute la frigider pentru a se închega. Într-un bol, batem frișca lichidă cu ajutorul unui mixer sau al unui tel, până când aceasta se îngroașă.
Într-un alt bol, amestecăm crema de brânză Philadelphia Original cu zahărul pudră, peste care adăugăm treptat frișca rezultată și ciocolata albă topită. Așezăm crema rezultată peste blatul din frigider și lăsăm cheesecake-ul cel putin 2 – 3 ore la rece.
Înainte de servire, decorăm Golden Cheesecake-ul cu biscuiți sfărâmați și jumătăți de biscuiți Oreo Golden.

ÎNAPOI